Messinian Spa Λάδι Κάνναβης

€13,99

Μέγεθος: 100ml
Κωδικός: MSN01138





Καθαρό έλαιο κάνναβης

Το έλαιο κάνναβης είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά και υγιή λιπαρά και έχει την ιδανική ισορροπία λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος και έχουν έντονα αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, CBD (cannavidiol), βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α και προάγει την αποκατάσταση του δέρματος. Περιέχει επίσης ορισμένα μεταλλικά στοιχεία που το δέρμα αγαπά όπως το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και το ασβέστιο. Απορροφάται γρήγορα και δε φράζει τους πόρους, αλλά στην πραγματικότητα βοηθάει στην ισορροπία παραγωγής σμήγματος, γι 'αυτό συχνά θεωρείται ότι είναι ιδανικό ενυδατικό για τις λιπαρές επιδερμίδες. Είναι επίσης «ευγενικό» με το ευαίσθητο δέρμα και ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει στο να εξομαλύνει και να μαλακώσει την επιδερμίδα σας, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως προστατευτική ασπίδα, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας. Είναι γνωστό για τη μείωση της ξηρότητας του δέρματος και μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο στην ανακούφιση του κνησμού και ορισμένων δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα, η ακμή και η ψωρίαση. Τέλος, ως ένα απίστευτα θρεπτικό λάδι για το δέρμα, αναζωογονεί, σφίγγει και παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προωθώντας την ομορφιά και υγεία του δέρματος. Λόγω των εξαιρετικών αναγεννητικών ιδιοτήτων του, είναι επίσης δημοφιλές για τη φροντίδα των ταλαιπωρημένων και ξηρών μαλλιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στις θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής, βελτιώνοντας την υγεία του, παρέχοντάς του άμεσα απαραίτητα λιπαρά οξέα. Τα Ωμέγα-3 στο έλαιο κάνναβης βελτιώνουν την υφή των μαλλιών, καθιστώντας τα πιο λαμπερά και πιο δυνατά.

100% Φυσικό προϊόν 

Προέλευση: Το έλαιο κάνναβης προέρχεται από τους σπόρους επιλεκτικών ειδών κάνναβης, τα οποία έχουν χαμηλή συγκέντρωση THC. Τα δέντρα κάνναβης έχουν χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους για την παραγωγή υφασμάτων και χαρτιού. Οι ίνες κάνναβης έχουν πολύ καλή αντοχή. Χρησιμοποιούνται επίσης για την παραγωγή του ελαίου, για καλλυντική χρήση αλλά και ως βρώσιμο.

==CEPFG==